آئین نامه ها و کارگروه های ناظر بر HSE در دانشکدگان فنی
در این صفحه ساختار قانون گذاری و نظارت بر پیاده سازی HSE در دانشگاه تهران معرفی شده و استانداردها، قوانین و چک لیست ها ارائه شدهاند
شورای راهبردی سلامت، ایمنی و محیط زیست (سه) دانشگاه تهران
- کمیته بهداشت و سلامت - زیر نظر رئیس مرکز بهداشت و سلامت - مأموریت: تأمین و ارتقا شاخصهای سلامت فردی دانشگاهیان
- کمیته فنی مهندسی - زیر نظر مدیر کل طرحهای عمرانی و پشتیبانی دانشگاه - مأموریت: تأمین ایمنی و ارتقا شاخصهای مرتبط با ایمنی عمومی، ابنیه و ساختمان، تأسیسات و تجهیزات دانشگاه تهران
- کمیته ایمنی آزمایشگاهها و آلودگی محیط زیست - زیر نظر مدیر کل برنامهریزی و نظارت پژوهشی - مأموریت: تأمین ایمنی و ارتقا شاخصهای مرتبط با ایمنی آزمایشگاهها و کارگاههای دانشگاه تهران و آلودگیهای محیطزیستی مرتبط با آزمایشگاهها و کارگاهها
وب سایت دبیرخانه بهداشت، ایمنی و محیط زیست دانشگاه تهران
(لینک)
قوانین و مقررات
- آئین نامه اجرایی قانون اصلاح ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
- آئین نامه اجرایی قانون مدیریت پسماند
- آئین نامه جلوگیری از آلودگی آب
- آئین نامه بهداشت محیط
- آئین نامه اجرایی قانون جامع کنترل و مبارزه ملی با دخانیات
- آئین نامه حمل دستی بار
- راهنمای گند زدایی سطوح و ضد عفونی دستها
- دستورالعمل پیشگیری از ابتلاء به کرونادر خوابگاههای دانشگاه تهران
- دستورالعمل اجرایی بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه، تولید، توزیع، نگهداری، حمل و نقل و فروش مواد خوردنی و آشامیدنی
- دستورالعمل اجرایی بازرسی بهداشتی از آرایشگاه مردانه، زنانه و سالنهای زیبایی
- دستورالعمل مدیریت پسماند پزشکی در مراکز بهداشتی درمانی
- دستورالعمل سلامت، ایمنی و بهداشت عوامل اجرایی پسماندها
- دستورالعمل خدمات سلامت در حوادث و سوانح غیر مترقبه
- دستورالعمل تغذیه در مراکز عمومی طبخ و توزیع غذا و رستورانها
- دستورالعمل انفلوآنزا نوع a
- دستورالعمل انفلوانزای فوق حاد پرندگان
- دستورالعمل اقدامات بهداشت محیطی به منظور پیشگیری و کنترل طغیانهای منتقله از غذا
- دستورالعمل اجرایی وضعیت اضطراری آلودگی هوا
- آئین نامه نحوه تأسیس و بهره برداری بیمارستانها
- آئین نامه و شرایط لازم بهداشتی مساجد
- راهنمای اندازه گیری و ارزیابی روشنایی در محیط کار
- راهنمای اندازه گیری و ارزیابی صدا و ارتعاش در محیط کار
- راهنمای اندازه گیری عوامل ارگونومیک محیط کار
- راهنمای اندازه گیری و ارزیابی پرتوها و میدانها
- راهنمای اندازه گیری و ارزیابی تنشهای دمایی در محیط کار
- راهنمای محاسبات حدود مجاز مواجهه برای ترکیبهای شیمیایی
- راهنمای تصحیح حدود مجاز مواجهه با عوامل شیمیایی
- راهنمای ارزیابی بیوآئروسل ها
- راهنمای پایش بیولوژیکی در محیط کار
استانداردها
- حدود مجاز مواجهه شغلی
- ISO ۱۴۰۰۱-۲۰۱۵
- ISO ۴۵۰۰۱-۲۰۱۸
- ISIRI-خودروها با سوخت فشرده CNG
- ISIRI-گاز طبیعی فشرده
- استاندارد ویژگیهای میکروبیولوژی آب
- استاندارد آب آشامیدنی
- استاندارد حفاظت در برابر پرتوهای یونساز
- استانداردهای خروجی فاضلاب
- کاغذ و مقوا در کنار مواد غذایی
- شاخص استاندارد آلایندهها
- شاخص استاندارد کیفیت آلایندههای هوا
چک لیستها
- BS۰۰۵- بازرسی عمومی محیط کار
- E۰۰۱- چک لیست بازرسی بهداشتی از آشپزخانه و سلف سرویس
- BS۰۰۱- چک لیست ارزیابی ایمنی, بهداشت آزمایشگاه- ۶ ص