بازتاب خبر پذیرش دوره‌های MBA و DBA در خبرگزاری‌های

اخبار شروع ثبت نام دوره های جدید MBA و DBA در دانشکده فنی دانشگاه تهران در خبرگزاری های اصلی کشور منعکس شد

ثبت نام دوره های جدید مدیریت کسب و کار در دانشکده فنی
۱۵ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۳:۲۷ کد : ۱۲۲۰۶ اخبار دوره ها
تعداد بازدید:۷۳۳
اخبار شروع ثبت نام دوره های جدید MBA  و DBA در دانشکده فنی دانشگاه تهران در خبرگزاری های اصلی کشور منعکس شد

‌‌‌‌‌‌‌پس از اطلاعیه دفتر آموزش‌های عالی تخصصی دانشکده فنی دانشگاه تهران مبنی بر پذیرش در دوره‌های حرفه‌ای مدیریت کسب و کار DBA و MBA موضوع این اطلاعیه به طور گسترده‌ای مورد توجه علاقه مندان قرار گرفته و در بسیاری از خبرگزاری‌های مطرح درج شده است. از جمله مهمترین خبرگزاری‌هایی که این اطلاعیه را پوشش داده‌اند می‌توان به روزنامه دنیای اقتصاد، عصر ایران، خبرگزاری تسنیم، تابناک، خبرگزاری مهر، خبر آنلاین، خبرگزاری الف اشاره نمود.

موضوع اطلاعیه

لازم به ذکر است اطلاعیه برگزاری دوره‌های DBA و MBA در دانشکده فنی دانشگاه تهران خبر از آغاز پذیرش دانش‌پذیران در این دوره‌ها داده بود تا علاقه‌مندان به دریافت مهارت‌های حرفه‌ای در حوزه کسب و کار بتوانند با نام نویسی در این دوره‌ها قابلیت‌های مناسبی در فضای رقابتی امروز بدست آورند.

در این اطلاعیه ۶ گرایش تخصصی DBA نیز مشخص شده است که عبارتند از:

با برگزاری چنین دوره‌هایی، دفتر آموزش‌های عالی تخصصی دانشکده فنی دانشگاه تهران به عنوان پیشرو در آموزش‌های کاربردی و پایگاهی برای حضور برترین اساتید کشور امید دارد نسبت به نشر" دانش ارزش آفرین" بیش از گذشته به جامعه خدمت‌گزاری نماید.

لازم به ذکر است که پذیرش در دوره MBA و دوره DBA دانشکده فنی به صورت بررسی سوابق و مدارک خواهد بود و متقاضیان می‌توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۶۱۱۱۹۸۲۴ یا ۸۸۰۱۲۶۲۹ (با پیش‌شماره ۰۲۱) مرکز آموزش‌های عالی تخصصی دانشکده فنی دانشگاه تهران تماس حاصل نمایند تا از مشاوره علمی لازم جهت حضور در این دوره‌ها بهره‌مند شوند.

( ۳ )