دوره آنلاین MBA هوانوردی

دوره آنلاین MBA هوانوردی آغاز شد
۲۸ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۵:۰۴ کد : ۱۱۷۸۰ اخبار دوره ها
تعداد بازدید:۱۲۵
در شرایط قرنطینه متاثر از همه گیری ویروس کرونا، با نظر مساعد دانش پذیران، دوره اول MBA هوانوردی، ادامه کلاس ها بصورت آنلاین آغاز شد.
شروع برگزاری دوره MBA با گرایش هوانوردی بصورت آنلاین

با شروع قرنطینه عمومی متأثر از همه گیری ویروس کرونا کلیه کلاس‌های حضوری مرکز آموزش‌های عالی تخصصی متوقف شد. در این شرایط دانش پذیران دوره نخست MBA هوانوردی متقاضی برگزاری ادامه کلاس‌ها بصورت آنلاین شدند که با قول مساعدت مرکز آموزش‌های عالی تخصصی کلاس‌های آنها بصورت آنلاین در حال برگزاری می‌باشد. در این شیوه جدید برگزاری دوره استاد و دانش پذیران همگی در نرم افزاری واحد در کلاس شرکت می‌کنند و استاد و دانشجویان بصورت زنده کلاس را برگزار می‌نمایند.

لازم به تاکید است که کلیه دوره‌های آنلاین برگزار شده توسط مرکز آموزش‌های عالی تخصص با همکاری مرکز یاددهی و یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران در سامانه مودل برگزار می‌شود. جهت کسب اطلاع بیشتر از نحوه برگزاری دوره‌های آنلاین در دانشگاه تهران می‌توانید به این لینک مراجعه بفرمائید.

( ۳ )

نظر شما :