شروع ثبت نام

ثبت نام دوره های جدید آغاز شد
۲۹ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۳:۲۴ کد : ۱۱۷۵۲ اخبار دوره ها
تعداد بازدید:۲۰۰
با توجه به محدودیت های اجرایی در برگزاری دوره های حضوری مرکز آموزش های عالی و تخصصی پردیس دانشکده های فنی از اول تیر ماه ۱۳۹۹ اقدام به ثبت نام و برگزاری دوره های نیمه حضوری می نماید. جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید
اطلاعیه ثبت نام در دروه آموزشی نیمه حضوری MBA کوتاه مدت

یکی از اهداف اصلی در هر شغلی، مدیریت کردن روابط استراتژیک با شرکا، رقبا و مشتریان است، که نشان می‌دهد مدیریت یک رابطه یک طرفه و تنها بر اساس قدرت مشروعی که به فرد داده می‌شود بنا نشده است، بلکه می‌توان گفت هر فردی در هر سمتی می‌تواند صاحب یک نقش مدیریتی باشد.

این همان دلیل اصلی است که باعث شده تا در فضاهای کسب و کار امروز، همه به دانش مدیریتی نیاز داشته باشند، دانشی که بتواند آن را بلافاصله و در هر موقعیت سازمانی که در آن قرار دارد به کار ببرد. مدیریت ارشد کسب و کار (MBA) به واسطه آموزش‌های مفید و کاربردی که به متقاضیان ارائه داده است توانسته نظر بسیاری از صاحبان کسب و کار را به خود جلب کند. نگاه MBA به مسائل حوزه مدیریت بیش از آنکه پژوهشی و تحقیقاتی باشد کاربردی و عملی است. به بیان دیگر هدف اصلی MBA تبدیل دانش صرف مدیریتی به مهارت کاربردی و اجرایی مدیریت است. در طی دوره‌های تحصیل MBA دانش پذیران با استفاده از دانش مدیریت درصدد حل مسائل و برطرف کردن چالش‌های مدیریتی واقعی بر می آیند . MBA مدیریت کاربردی برای کسانی است که می‌خواهند از علم مدیریت برای بهبود شرایط کسب و کار خود و یا ارائه مشاوره و خدمات مدیریتی به دیگر کسب و کارها استفاده کنند. در واقع دانش آموختگان را برای تصدی مشاغل مدیریتی و اجرایی آماده می‌کند و با معرفی کردن آن‌ها به این مشاغل بر اعتبار این‌گونه مشاغل نیز بیفزاید.

<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p> لینک دانلود فایل

( ۳ )

نظر شما :